Nyproduktion

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Villan, Rydaholm

Villan, Rydaholm

Livskvalitet möter lugn

Mitt i Rydaholm hittar ni Villan, vårt senaste hyreshus med hög standard och fina materialval.  

Centralt beläget, mitt i Rydaholm ligger Villan. Här har du nära till både bibliotek, livsmedelsbutik och transportmedel så som tåg och buss. Här flyttar du in i ett modernt boende för en okomplicerad vardag, Accent arkitekter som ritat huset har satt sin prägel både interiört och exteriört med fina material och välplanerad planlösning.  Villan är ett rökfritt boende där hyresgästerna kan ge både sig själva och andra en rökfri miljö.

Fakta Villan, Rydaholm

 • Adress: Järnvägsgatan 2
 • Antal bostäder: 8
 • Antal rum: 1-4 rok
 • Yta: 37-94 kvadratmeter
 • Preliminär hyra/mån inkl. värme. Varmvatten och hushållsel tillkommer.
  - 1 Rok från 5083kr 
  - 2 Rok från 6873kr
  - 3 Rok från 8376kr 
  - 4 Rok från 10238kr
 • Inflyttning: 1 April 2023

Uthyrning

Alla lägenheter är i nuläget uthyrda men är du intresserad av att bo i Villan, Rydaholm framöver så registrera dig i vår bostadskö så du har chansen om någon lägenhet skulle bli ledig framöver. 

Hög standard

Bostäderna i Villan är ljusa och moderna med en bra planlösning.
Att Accent Arkitekter har ritat huset märks i lägenheternas utformning samt i materialvalen både interiört och exteriört.

Lägenheterna har klinker i hallen, övriga rum har genomgående ekparkett och är inredda i ljusa, neutrala färger i hög kvalitet. Köket är fullt utrustat med spis, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn och kyl/frys. Köket kommer från Marbodal och har ett vitt, matt kakel med en marmorerad bänkskiva.
Badrummen är väl tilltagna med helkaklade väggar och utrustade med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. 

I lägenheten finns också goda förvaringsmöjligheter med garderober och/eller klädkammare.

Om kvarteret
Villan ligger mitt i Rydaholm med närhet till både livsmedelsbutik, detaljhandel, vårdcentral, apotek, folktandvård med mera. 

Kvarteret är ett rökfritt boende. Rökfria boenden efterfrågas eftersom många hyresgäster ser det som en stor fördel att kunna ge både sig själva och sina barn en rökfri miljö. Ett rökfritt boende innebär att utöver lägenheter och gemensamma utrymmen så är även trapphus, balkonger och terrasser rökfria utrymmen.

Om Rydaholm

Rydaholm är den största tätorten i Värnamo Kommun med ca 1 600 invånare och ligger i södra delen av kommunen och  Jönköpings län, cirka tre mil från Värnamo stad. 

Orten passar både barnfamiljer och seniorer då det finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter året runt. Området bjuder in till både bad, skridskor i ishallen, skidor i konstsnöspåret, fotboll på gräs och konstgräsplan, mountainbike samt att du kan spela boule, tennis, gå på gym eller åka skateboard.

Ortens samhällsförening Tvenne Torn har många trevliga aktiviteter året runt. 

I Rydaholm finns flera förskolor, fritidsverksamhet och F-6-skola.

Det finns även bra service med bibliotek, livsmedelsbutik, detaljhandel, vårdcentral, apotek, folktandvård, värdshus, pizzeria och ett mysigt kafé. Det är ett företagstätt samhälle med cirka 300 registrerade företag, varav flera är stora arbetsgivare.

Nära till mycket
Rydaholms läge gör att du når både Alvesta, Värnamo, Ljungby och Växjö på en halvtimme. Orten ligger lättillgängligt utmed riksväg 27, det går bussar till och från Rydaholm och i samhället finns en tågstation där Kust till kust-banans Krösatåg stannar.