Nyproduktion

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Utsikten, Mossleplatån

Utsikten, Mossleplatån

Boende med fantastisk utsikt

Njut av att bo i något helt nytt, tillgängligt och välplanerat boende. På Mossleplatån, området söder om sjukhuset strax intill riksväg 27 är det planerat ett helt nytt bostadsområde med flera olika boendealternativ. Finnvedsbostäder är först ut med att bygga på området

Här kan du nyttja det fina läget med fantastisk utsikt över sjön Vidöstern och allt spännande Värnamo med omnejd har att erbjuda. Utsikten, Mossleplatån är dessutom ett rökfritt boende där hyresgästerna kan ge både sig själva och sina barn en rökfri miljö. Här flyttar du in i ett modernt boende för en okomplicerad vardag.

Fakta Utsikten, Mossleplatån

  • Adress: Saxgatan 4
  • Antal bostäder: 27
  • Antal rum: 1-3 rok
  • Yta: 32-82 kvadratmeter
  • Hyra: 5 229 - 10 665 kr/mån inkl. värme. Varmvatten och hushållsel tillkommer.
  • Inflyttning: 15 januari 2023

                   

Uthyrning

Alla lägenheter är i nuläget uthyrda men är du intresserad av att bo på Utsikten, Mossleplatån framöver så registrera dig i vår bostadskö så du har chansen om någon lägenhet skulle bli ledig framöver. 

Lägenhetssväljare & 3D rundvandring

I vår Lägenhetsväljare kan du se vart i byggnaden lägenheterna finns samt se bofaktablad med information och 2D ritningar. I 3D rundvandringen kan du vandra runt i en av lägenheterna i kvarteret för att få en upplevelse av materialval och planlösning.

 

 

Hög standard

Bostäderna vid Utsikten, Mossleplatån är ljusa och rymliga där samtliga lägenheter, förutom två, har antingen inglasade balkonger och/eller terrass. Stor omsorg har gjorts vid val av material och utrustning med hänsyn tagen till kvalitet, klimat och den moderna bostaden. Lägenheterna produceras enligt byggnadsstandard Miljöbyggnad Silver.

Lägenheterna har klinker i hallen, i övriga är det genomgående ekparkett och är inredda i ljusa, neutrala färger i hög kvalitet. Köket är fullt utrustat med spis, ugn, mikrovågsugn, kyl och frys samt att merparten av lägenheterna är utrustade med diskmaskin. Köksinredningen går i en ljusgrå neutral nyans, vitt kakel och bänkskiva i grå laminat med ekkantlist. Badrummen är väl tilltagna med helkaklade väggar och utrustade med tvättmaskin och torktumlare. I badrummet finns även en avlastningsbänk. I lägenheten finns också goda förvaringsmöjligheter med garderober och/eller klädkammare.

 

Om området

Utsikten, Mossleplatån ligger i den sydvästra delen av Värnamo intill riksväg 27 i ett helt nytt bostadsområde med planer för flera olika boendealternativ framöver. I husets två nedre plan kommer Värnamos nya Bra Liv Vårdcentral Väster att ha sina lokaler.

Kvarter är ett rökfritt boende. Rökfria boenden efterfrågas eftersom många hyresgäster ser det som en stor fördel att kunna ge både sig själva och sina barn en rökfri miljö. Ett rökfritt boende innebär att utöver lägenheter och gemensamma utrymmen så är även trapphus, balkonger och terrasser rökfria utrymmen.

Som boende vid Utsikten, Mossleplatån har man närhet både till naturen och centrum. Värnamo Sjukhus ligger strax intill, även för- och grundskolor och matbutik. Stadens centrum nås snabbt via cykelvägar eller lokaltrafik. Värnamo har ett rikt utbud av shopping, caféer och restauranger. I den kreativa mötesplatsen Gummifabriken finns bl.a. bibliotek, biograf och ett stort utbud av olika evenemang. Konst- och designupplevelserna finner man på museum Vandalorum. Staden erbjuder också möjligheter till en aktiv vardag inom föreningslivet och har flera friluftsområden. Utsikten, Mossleplatån är ett nära boende för ett okomplicerat liv.