Kvarter Väduren

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Kvarter Väduren

Kvarter Väduren

Naturen in på knuten och centrum runt hörnet

Njut av att bo i något helt nytt, tillgängligt och välplanerat. Här kan du utnyttja det fina läget med närheten till underbar natur vid Prostsjön och allt spännande Värnamo med omnejd har att erbjuda. Kvarter Väduren är ett rökfritt boende där hyresgästerna kan ge både sig själva och sina barn en rökfri miljö. Här flyttar du in i ett modernt boende och ett naturnära hem för en okomplicerad vardag.

Fakta Väduren

  • Adress: Vädursvägen 2-20
  • Antal bostäder: 42
  • Antal rum: 2-4 rok
  • Yta: 61-88 kvadratmeter
  • Hyra: 7193-9842kr/mån inkl. värme. Varmvatten och hushållsel tillkommer.
  • Inflyttning: Etapp 1 (Vädursvägen 2-6, 18-20) - 1 september 2021

                    Etapp 2 (Vädursvägen 8-16) - 12 november 2021

Uthyrning

Alla lägenheter är för närvarande uthyrda. När det blir vakanser kommer lägenheterna att publiceras här på hemsidan för uthyrning.

Lägenhetssväljare & 3D rundvandring

I vår Lägenhetsväljare kan du se vart i kvarteret lägenheterna finns samt se bofaktablad med information och 2D ritningar. Här ser du också vilka lägenheter som redan är uthyrda och vilka som finns tillgängliga. I 3D rundvandringen kan du vandra runt i en av lägenheterna i kvarteret för att få en upplevelse av materialval och planlösning.

 

Hög standard

Bostäderna i kvarteret Väduren är ljusa och rymliga med antingen balkong eller uteplats i markplan. De har också ljusinsläpp från minst två håll. Stor omsorg har gjorts vid val av material och utrustning med hänsyn tagen till kvalitet, klimat och den moderna bostaden.

Lägenheterna har genomgående parkettgolv och är inredda i ljusa, neutrala färger, med ytskikt och golv i hög kvalitet, som ekparkett och klinker. köket är fullt utrustat med spis, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn och kyl/frys. Köksinredningen går i en ljusgrå neutral nyans. Badrummen är väl tilltagna med helkaklade väggar och utrustade med tvättmaskin och torktumlare. I badrummet finns även en avlastningsbänk med tvättho. I samtliga fyrarumslägenheter finns det två badrum, båda utrustade med duschutrymme och wc. De rymliga badrummen och hiss i samtliga hus innebär en utökad tillgänglighet. Här finns även goda förvaringsmöjligheter med garderober och/eller klädkammare.

Om området

Kvarter Väduren är ett rökfritt boende. Rökfria boenden efterfrågas eftersom många hyresgäster ser det som en stor fördel att kunna ge både sig själva och sina barn en rökfri miljö. Ett rökfritt boende innebär att utöver lägenheter och gemensamma utrymmen så är även trapphus, balkonger och uteplatser rökfria utrymmen. 

Kvarteret Väduren ligger i den östra delen av Värnamo omgiven av villabebyggelse och bostadsrätter. Här bor du både nära naturen och stadens centrum. I närheten ligger ett flertal av Värnamos för- och grundskolor, vårdcentral och matbutiker. Stadens centrum nås snabbt via cykelvägar eller lokaltrafik. Staden har ett rikt utbud av shopping, caféer och restauranger. I den kreativa mötesplatsen Gummifabriken finns bl.a. bibliotek, biograf och ett stort utbud av olika evenemang. Konst- och designupplevelserna finner man på museum Vandalorum. Staden erbjuder också möjligheter för en aktiv vardag inom föreningslivet och flera friluftsområden. Väduren är ett nära boende för ett okomplicerat liv.