Kvarter Väduren

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Kvarter Väduren

Kvarter Väduren

Byggnation av kvarteret Väduren på den gamla Bilspedition tomten i Värnamo påbörjas våren 2020 med inflyttning november 2021.

Kvarteret Väduren består av 48 nya lägenheter varav en gruppbostad med 6 lägenheter. Lägenhetsstorlekarna varierar mellan 61-88 m² fördelat på 2, 3 och 4 ROK. Alla lägenheterna är väl genomtänkta och har flexibla planlösningar. Bostäderna har balkong eller uteplats i markplan och är inredda i ljusa, neutrala färger med ytskikt och golv av hög kvalitet. Samtliga lägenheter kommer utrustas med diskmaskin, mikrovågsugn, tvättmaskin och torktumlare. Tillgängligheten är dessutom extra bra genom hiss i samtliga hus och rymliga badrum.

Exteriört kommer husen uppföras i rött fasadtegel och här kommer finnas bil- och cykelparkeringar för boende och besökare.

Lägenheterna i kvarteret Väduren kommer att kunna sökas på samma sätt som övriga lägenheter hos Finnvedsbostäder. Man registrerar sig och samlar köpoäng i vår bostadskö genom att skapa ett konto på vår hemsida www.finnvedsbostader.se. Samtliga lediga lägenheter kommer längre fram att publiceras för uthyrning på hemsidan. Om det redan nu finns intresse för mer information om lägenheterna vänligen kontakta oss via e-post: uthyrning@finnvedsbostader.se eller telefon 0370-484 00.