Kvarter Rönnbacken

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Kvarter Rönnbacken

Kvarter Rönnbacken

På en tomt i centrala Bredaryd kommer Finnvedsbostäder påbörja byggnation av sju nya hyresrätter med beräknad inflyttning våren 2022. Byggnationen kommer genomföras med så kallad partnering entreprenad tillsammans med Bygga GWG AB. - Projektet i Bredaryd har funnits med i planeringen under en längre tid och kommer nu in i ett skarpt läge, säger fastighetsutvecklingsschef Per-Magnus Rylander.

De sju lägenheterna kommer vara fördelade i två enplanshus. Samtliga lägenheter är på 2 rum och kök med yta på 52,5 kvm. Det kommer bli välplanerade och moderna bostäder inredda i ljusa, neutrala färger och med hög kvalitet. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet hör också en egen uteplats.

- Det känns fantastiskt roligt att påbörja ett nybyggnadsprojekt i en av våra kransorter utanför Värnamo, avslutar Per-Magnus.

Lägenheterna kommer att kunna sökas på samma sätt som övriga lägenheter hos Finnvedsbostäder. Man registrerar sig och samlar köpoäng i vår bostadskö genom att skapa ett konto på vår hemsida. Samtliga lediga lägenheter kommer längre fram att publiceras för uthyrning här på vår hemsida.