Nyproduktion

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Kvarter mall

Kvarter Väduren

Naturen in på knuten och centrum runt hörnet.

Njut av att bo i något helt nytt, tillgängligt och välplanerat. Här kan du utnyttja det fina läget med närheten till underbar natur vid Prostsjön och allt spännande Värnamo med omnejd har att erbjuda. Kvarter Väduren är ett rökfritt boende där hyresgästerna kan ge både sig själva och sina barn en rökfri miljö. Här flyttar du in i ett nytt kvarter, med många möjligheter. 

Fakta Väduren

  • Adress: Vädursvägen 2-20
  • Hyra: Antal rum: 2-4 rok
  • Yta: 61-88 kvadratmeter
  • Inflyttning: Etapp 1 - 1 september 2021, Etapp 2 - 12 november 2021
  • Antal bostäder: 42

Tidsplan

Den 15 januari startar uthyrningen av lägenheterna. Alla lägenheter publiceras under lediga lägenheter där du kan söka de lägenheter du är mest intresserad av.  

Bostadsväljare

I vår bostadsväljare kan du se vart i kvarteret lägenheterna finns, se 2D ritningar samt läsa mer om dem i våra bofaktablad. Här ser du också vilka lägenheter som redan är uthyrda och vilka som finns tillgängliga.

 

3D rundvandring

Här kan du i 3D vandra runt i en av lägenheterna i kvarteret för att få en upplevelse av materialval och planlösning. 

Hög standard

Lägenheterna utformas med moderna material i hög kvalitet och med goda förvaringsmöjligheter. Alla lägenheter har tillhörande balkong eller uteplats och ljusinsläpp från minst två håll. Köksinredningen går i en ljusgrå nyans och är utrustade med diskmaskin och mikrovågsugn. I badrummet är det kaklade väggar och det finns både egen tvättmaskin och torktumlare. I alla fyrarumslägenheter finns det två badrum, båda utrustade med duschutrymme och wc.

Om området

Kvarter Väduren kommer att bli ett rökfritt boende. Rökfria boenden efterfrågas eftersom många hyresgäster ser det som en stor fördel att kunna ge både sig själva och sina barn en rökfri miljö. Ett rökfritt boende innebär att utöver lägenheter och gemensamma utrymmen så är även trapphus, balkonger och uteplatser rökfria utrymmen. 

Hos Finnvedsbostäder är Värnamo uppdelat i två stadsdelar, den västra och östra delen av stan. Till den östra delen hör det som ligger nedanför järnvägen och viadukten. Här bor du med närhet till ett flertal av Värnamos för- och grundskolor, biograf och matbutiker. Via cykelvägar eller med lokalbussarna når du snabbt stadens centrum med stort utbud av såväl shopping som caféer och restauranger. Här finns dessutom goda möjligheter för en aktiv vardag med flera aktiva föreningar, bibliotek och friluftsområden. Väduren är ett nära boende för ett okomplicerat liv.