Våra områden

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Studentbostäder

Studentbostäder 

På Flintgatan mitt i centrala Värnamo ligger Finnvedsbostäders studentkvarter, kvarteret för dig som har kommit in på en utbildning på Campus Värnamo och nu ska flytta till stan. Här bor du med närhet till det allra mesta, skolan ligger på andra sidan vägen och bara ett par hundra meter bort ligger såväl Storgatsbacken med butiker och restauranger som tåg- och busstationen.

Kvarteret består av två huskroppar där den ena byggdes under 2018, i den tredje huskroppen ligger våra ungdomslägenheter. Oavsett om du väljer att bo i det nybyggda huset eller i något av det lite äldre så är lägenheten 1 rum med pentry och eget badrum. Den som vill umgås med andra studenter är välkommen till samlingslokalen som finns i det ena huset, där finns även de gemensamma tvättstugorna. Om du har bil finns möjlighet att parkera precis i anslutning till kvarteret.

Vi vill att du som inflyttande student skall trivas i Värnamo och hos oss på Finnvedsbostäder, för att underlätta dina studier bjuder vi därför på 100 Mbps bredband i din bostad under hela boendetiden.   

Flintgatan 1

Flintgatan 1

Exempel på interiör

Flintgatan 1