Hitta ditt nya hem

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Bostad - 585-007-04-0012

Pilagårdsgatan 5 B

3 rum och kök

Main image

Dokument

Beskrivning

Värnamo

Information om kvarteret: Välkommen till ett av Värnamos allra nyaste bostadskvarter som fått växa fram på den historiska Jochnicktomten mitt i stan. Du som längtar efter ett bekymmersfritt boende med hög standard både vad gäller komfort och materialval kan ha hittat hem här. Med gångavstånd till såväl matbutiker som grönområden och kollektivtrafik är det egentligen inte mycket som gör att du behöver ha en egen bil, vill du likväl ha det erbjuds både vanliga parkeringsplatser och garageplatser. Kvarteret består av varierade byggnader vilket skapar en välkomnande dynamik redan på innergården och varje lägenhet är utrustad med tvätt- och torkmaskin vilket gör att du kan råda dig själv. På Pilagårdsgatan 5 A-E finns 41 lägenheter i varierande storlekar och planlösning, allt från 1 rum och kök på 47,5 kvadratmeter till 5 rum och kök i två våningsplan på 128,5 kvadratmeter. Till kvarteret hör även en övernattningslägenhet och en kvarterslokal som går att hyra av de boende i kvarteret.

Information om Värnamo Öst: Hos Finnvedsbostäder är Värnamo uppdelat i två stadsdelar, den västra och östra delen av stan. Till den östra delen hör det som ligger nedanför järnvägen och viadukten. Här bor du med närhet till ett flertal av Värnamos för- och grundskolor, biograf och matbutiker. Via cykelvägar eller med lokalbussarna når du snabbt stadens centrum med stort utbud av såväl shopping som caféer och restauranger. Här finns dessutom goda möjligheter för en aktiv vardag med flera aktiva föreningar och friluftsområden. Här erbjuder Finnvedsbostäder lägenheter från 1 rum och kokvrå till 5 rum och kök.

Yta
78,5 m2
Hyra
10 779 Kr
Postadress
Pilagårdsgatan 5 B
331 36
VÄRNAMO
Sökområde
Värnamo
Ledig fr.o.m.
Omgående
Anmäl senast
2023-10-09
Antal anmälningar
Köpoäng på plats 5

I genomsnitt har 3:or i detta område erbjudits till sökande med ca 1229 dagars kötid under de senaste två åren.

Ytterligare information

Våning
BV
Antal rum
3
Hiss
Ja
Uteplats
Ja
Balkong
Fransk
Balkongläge
Öster
Hygienutrymme
Dusch
Tillgänglighetsanpassad
Ja
Hyresid
585-007-04-0012
Övrigt om hyran
Hushållsel tillkommer, Varmvatten tillkommer, Diskmaskin ingår, Mikrovågsugn ingår, Tvättmaskin ingår, Torktumlare ingår