Om oss

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Säsongsmedarbetare - Miljövärd

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som genom sitt stora fastighetsbestånd har kapaciteten att erbjuda en variation av bostäder med möjlighet att möta individuella önskemål och krav på boende. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrning, förvaltning, fastighetsskötsel och underhåll. Finnvedsbostäder står för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande. Målet är att underlätta för hyresgästen och alltid leverera bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv.

 

Säsongsmedarbetare - miljövärd

Vill du hänga med oss på vår resa mot tryggare och mer trivsamma utemiljöer för våra hyresgäster? Under april till september behöver vi noggranna och handlingskraftiga kollegor till våra utemiljöer och miljörum.

Vi har ett viktigt uppdrag att skapa trivsamma områden i våra kvarter. Här bidrar du och dina miljövärdskolleger till att skapa gårdar där våra hyresgäster både trivs och känner trygghet. I jobbet som säsongsanställd hos oss ingår bland annat att klippa gräs, rensa ogräs, plantera sommarblommor, köra och sköta om våra maskiner och arbetsredskap, samt hålla ordning och reda i våra miljörum. Du ingår i ett team med våra miljövärdar som handledare, där arbetsdagen är allsidig och lagarbete är en självklarhet.

Din profil

Vi söker dig som tycker om att arbeta utomhus i grupp, med praktiska och fysiska sysslor och som tar ett naturligt, engagerat ansvar både i kontakt med hyresgäster och arbetskamrater. Du har god arbetsmoral med förmåga att både lyssna av gruppen och jobba självständigt med handlingskraft.

Du ska ha fyllt 18 år och inneha B-körkort, erfarenhet från tidigare trädgårdsarbete är en fördel. För att lyckas i din nya roll behöver du kunna förstå svenska i tal och skrift. Vi på Finnvedsbostäder ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund. Hos oss får du vara med, utvecklas och göra skillnad!

För mer information kring tjänsten kontakta:

Servicechef Mikael Engstrand tel. 0370-484 00 eller e-post: mikael.engstrand@finnvedsbostader.se

 

Ansökan: Välkommen med din ansökan och CV senast 2024-02-29 till nyttjobb@finnvedsbostader.se. Märk ansökan ”Säsongsmedarbetare”.

 

Tillträde: Enligt överenskommelse.