Om oss

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Reparatör med hemkänsla

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som genom sitt stora fastighetsbestånd har kapaciteten att erbjuda en variation av bostäder med möjlighet att möta individuella önskemål och krav på boende. Finnvedsbostäder står för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande. Vårt mål är att underlätta för hyresgästen och alltid leverera bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv.

Sista ansökningsdag 2022-11-11 Plats: Värnamo

Händig, serviceinriktad & kommunikativ? 

Vi söker dig som vill skapa livskvalitet i alla våra hem! 

Vi söker dig som vill jobba som reparatör på Finnvedsbostäder, eller kanske snarare – vi söker dig som älskar att ge service med det där lilla extra, och som alltid gör det med ett leende! 

Du har det viktiga uppdraget att tillsammans med dina kollegor vara med och skapa förutsättningar för våra hyresgäster att trivas genom att skapa trygghet och hemkänsla. De många och täta kontakterna med hyresgäster, kollegor och entreprenörer tillhör vardagen och är det som gör jobbet till så mycket mer än ett klassiskt reparatörsjobb.   

I den här rollen arbetar du i område Öst, som till sin storlek står för ungefär hälften av vårt hyresbestånd fördelat på östra delen av Värnamo, Bor och Rydaholm.  

Exempel på arbetsuppgifter:  

  • Felsökning, reparation och installation av vitvaror, el och vvs 
  • Ansvara för information och återkoppling gällande reparationsarbeten  
  • Inköp av material 
  • Mindre underhållsprojekt 
  • Ingå i beredskap för akuta fel utöver ordinarie arbetstid  

 

Du!

Vi söker dig som är flexibel och som trivs i nära samarbete med dina kollegor. Du är den alla vill ha i sitt lag, du sprider positiv energi omkring dig och drivs av att både glädja och hjälpa andra. Du tycker om att träffa olika typer av människor och bemöter alltid andra med värme och respekt. Därtill är du van vid ett arbetssätt som ställer stora krav på din initiativförmåga. Formella krav: B-körkort, allmänna datorkunskaper samt svenska och engelska i tal och skrift.  

Varmt välkommen till oss! 

I denna rekryteringen samarbetar Finnvedsbostäder med FSK Group. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007.