Om oss

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Miljövärd

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som genom sitt stora fastighetsbestånd har kapaciteten att erbjuda en variation av bostäder med möjlighet att möta individuella önskemål och krav på boende. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrning, förvaltning, fastighetsskötsel och underhåll. Finnvedsbostäder står för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande. Målet är att underlätta för hyresgästen och alltid leverera bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv.

 

Miljövärd – tillsvidareanställning, heltid

Vi söker nu en efterträdare till en av våra miljövärdar som går i pension.

Vill du bli en del av ett bra team och arbeta med oss på vår resa mot en tryggare och mer trivsam utemiljö för våra hyresgäster? Är du en person som gillar fysiskt jobb med varierande arbetsuppgifter?
Tillsammans med dina miljövärdskollegor skapar ni omgivningar där våra hyresgäster både trivs och känner trygghet. Du ingår i ett team där arbetsdagen är allsidig och lagarbete är en självklarhet.

I jobbet som miljövärd hos oss ingår underhåll av våra utomhusmiljöer såsom gräsklippning, plantering, snöröjning, skapa trygga miljöer samt hålla ordning vid våra miljöstationer. Att möta våra hyresgäster med förståelse, ett leende och vara en hjälpande hand emellanåt är också ett viktigt uppdrag då du som miljövärd är en av dem som möter våra hyresgäster i vardagen.

Vi på Finnvedsbostäder erbjuder dig ett utvecklande och spännande jobb i ett expansivt bostadsbolag där du har stora möjligheter att påverka ditt och vår verksamhets arbete. Vi har verksamhet i Värnamo, Bredaryd, Forsheda och Rydaholm. Denna tjänst utgår från Värnamo men har ansvarsområde Rydaholm/Bor.

 

Exempel på arbetsuppgifter

  • Tillsyn och skötsel av olika utemiljöer exempelvis gräsklippning, häckbeskärning, kantskärning, ogräsbekämpning, snöröjning med jour v.48-v.10, traktorkörning, plantering, lövblåsning och grusupptagning.
  • Hantera, beställa, registrera och avrapportera arbetsorder i ärendehanteringssystem.
  • Användning och underhåll av våra maskiner och arbetsredskap

 

Kvalifikationer

  • Maskinvana och vana att köra traktor är meriterande.
  • Tjänsten kräver att du innehar B-körkort.
  • Allmänna datorkunskaper.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en engagerad person som behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Är du flerspråkig kan detta vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter social kompetens och en positiv inställning. Tidigare erfarenheter av arbete inom fastighetsskötsel är meriterande. 

 

Ansökan

Vid frågor kontakta Mikael Engstrand, Servicechef.
Telefon: 0370-30 49 46
Mail: mikael.engstrand@finnvedsbostader.se


Sök tjänsten snarast då vi arbetar med löpande rekrytering, dock senast den 5 mars.
Ansökan skickas med CV och personligt brev till nyttjobb@finnvedsbostader.se.

Märk ansökan med ”Miljövärd”.

Tillträde: Enligt överenskommelse