Aktuellt

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Mar 15

Ska du flytta in eller ut i månadsskiftet mars/april?

Viktig information kring din flytt.

Den 1 april infaller på en måndag, annandagpåsk som är en röd dag så inlämning och utlämning av nycklar sker tisdagen 2 april.

Om du flyttar ut gäller:

Nycklar ska lämnas in senast 12:00 tisdagen den 2 april i kundtjänst på Sveavägen 1E. Nycklarna ska inte lämnas in före slut-/städbesiktningen är utförd då vi gärna ser att du som avflyttande är närvarande vid denna. Om du planerar att lämna in dina nycklar i förtid bokar du om din slut-/städbesiktning via kundtjänst info@finnvedsbostader.se eller 0370-484 00.

Har du tillfälligt hyrt ut lägenheten i andra hand till den kommande hyresgästen måste du fylla i blanketten "Tillfälligt andrahandsuthyrning" och lämna in till oss innan andrahandskontraktet börjar att gälla. Du behöver även boka om tiden för din slut-/städbesiktning för utförande innan andrahandskontraktet börjar gälla. 

Om du flyttar in gäller följande: 

Nycklarna hämtas i vår kundtjänst på Sveavägen 1E tidigast 13:15 tisdagen 2 april.

Har du flyttat in tidigare genom en tillfällig andrahandsuthyrning måste du komma till oss för att kvittera om nycklarna från den avflyttande hyresgästen till dig. 

Om du av någon anledning inte har möjlighet att hämta nycklarna själv måste den person som gör det i ditt ställe ha en ifylld fullmakt med sig. Fullmakten ska vara underskriven av dig samt din och sin egen legitimation. Det är tacksamt om ni också meddelar oss detta via mejl eller telefon.

 

Tänk på att planera din flytt i god tid!