Aktuellt

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Aug 08

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar mer än 3000 lägenheter och lokaler i Värnamo kommun. Sammanlagt omfattar bolagets verksamhet 178 150kvm bostadsyta fördelat på 2809 lägenheter, 201 lokaler och 777 garage. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrningen, den tekniska och ekonomiska förvaltningen.

 

Finnvedsbostäder har genom sitt stora fastighetsbeståndkapacitet att erbjuda en variation av boenden i Värnamo kommun och samtidigt möjlighet att möta individuella önskemål och krav. Valfrihet och medbestämmande är viktiga ledord inom företaget. Målet är att underlätta för hyresgästen, att alltid ge bästa möjliga service samt att ge hyresgästen ett utmärkt boende - för ett gott liv.

TJÄNSTEN

Som VD leder och utvecklar du verksamheten. Du ansvarar för bolagets löpande förvaltning där man genom delegerande ledarskap skapar förtroende och tillit bland såväl medarbetare, hyresgäster, leverantörer och övriga samarbetspartners. Du verkställer bolagets mål med hjälp av dess kompetenta medarbetare.

Vidare har du som VD resultat-, personal- och verksamhetsansvar som löpande rapporteras till styrelsen. Man är länken mellan styrelse och verksamhet.

Bolaget styrs av en ledningsgrupp och uppdraget är att driva utveckling då man är i en expansionsfas, och där nybyggnation är en viktig del. Man representerar bolaget i en rad olika sammanhang, vilket kräver god förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift.
VD:n ingår i koncernen Värnamo stadshus AB, VD-nätverk.

KVALIFIKATIONER

  • Akademisk utbildning inom till exempel bygg eller fastighet
  • Ledarerfarenhet från till exempel bygg-eller fastighetsbranschen
  • Erfarenhet av resultat-, personal- och verksamhetsansvar

PERSONLIGA EGENSKAPER

  • Förmåga att agera övergripande och strategiskt
  • Vara en god organisatör och ha ett strukturerat arbetssätt
  • Förmåga att delegera
  • Hållbarhetsperspektiv

KONTAKT

I denna rekrytering samarbetar Finnvedsbostäder AB med Chefspoolen i Sverige AB. Vill du ha ytterligare information om tjänsten eller processen, är du välkommen att ta kontakt med Chefspoolens rekryteringskonsult Staffan Engberg, 076-815 45 44, staffan.engberg@chefspoolen.se 

Välkommen med din ansökan bestående av ett ansökningsbrev samt CV via www.chefspoolen.se