Aktuellt

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Juni 27

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som genom sitt stora fastighetsbestånd har kapaciteten att erbjuda en variation av bostäder med möjlighet att möta individuella önskemål och krav på boende. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrning, förvaltning, fastighetsskötsel och underhåll. Finnvedsbostäder står för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande. Målet är att underlätta för hyresgästen och alltid leverera bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv.

Vi söker Marknadskoordinator/uthyrare – vikariat, heltid

Vill du bli en del av ett bra team och arbeta med oss på vår resa mot tryggare och mer trivsamma bostäder för våra hyresgäster? Är du dessutom en lösningsorienterad lagspelare, med hög yrkesstolthet och meriterad erfarenhet inom marknad? Då kan du vara Finnvedsbostäders nya tillskott!

Rollen som marknadskoordinator innebär att du ansvarar för att planera, driva och genomföra våra kommunikations- och marknadsprojekt. Som uthyrare arbetar du med varierande uppgifter där du är hyresgästens kontaktperson och du är med i hela uthyrningsprocessen.

Vi på Finnvedsbostäder kan erbjuda dig ett utvecklande och spännande jobb i ett expansivt bostadsbolag där du har stora möjligheter att påverka ditt och vår verksamhets arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som marknadskoordinator:

  • Uppdatera och bevaka Finnvedsbostäders webbplats och sociala medier.
  • Skapa informationsmaterial för våra hyresgäster.
  • Skapa marknadsföringsmaterial och säkerställa att det överensstämmer med företagets mallar och ramverk. • Skapa innehåll till företagets kundtidning.
  • Stötta kollegor i kommunikationsfrågor.
  • Deltagande inför och under företagsevenemang såsom kampanjer, visningsdagar, invigningar, mässdeltagande etc.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som uthyrare:

  • Hantera uthyrning av bostäder och lokaler enligt företagets uthyrningspolicy.
  • Samverka över avdelningar inom uthyrnings- och boendeprocessen.
  • Behjälplig i kundtjänst vid behov med besök, telefon och infomail.

 

Din Profil:

Vi tror att du som söker har relevant utbildning och är iväg ut i arbetslivet eller har arbetat med marknadsföring och kommunikation tidigare. Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet och InDesign. Även om du inte har all erfarenhet som krävs för tjänsten är det viktigaste för oss att du har viljan och engagemanget att lära dig. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är en person som gärna tar eget ansvar, är självgående i ditt arbete och driver processer vidare. Du har ett strukturerat arbetssätt men kan samtidigt vara flexibel och anpassa dig till ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs samt uppskattar att jobba i team. Då tjänsten innebär många olika kontaktytor både internt och externt krävs att du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med andra.

Varmt VÄLKOMMEN med din ansökan!

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Finnvedsbostäder AB med FindMood. Har du frågor gällande tjänsten hör gärna av dig till ansvarig rekryterare på FindMood Sanna Thituson, 070-23 63 925. Du ansöker på www.findmood.se, gärna så snart som möjligt då rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.