Aktuellt

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Jan 14 (1)

Viktig information kring din flytt.

Den 1 februari infaller på en tisdag vilket innebär att inlämning och utlämning av nycklar sker tisdagen den 1 februari. Kundtjänst har öppet mellan 8.00-15.30, lunchstängt 12.30-13.00

Om du flyttar ut gäller följande:

Nycklar och städbesiktningspappret ska lämnas in senast 10.00 tisdagen den 1 juni i kundtjänst på Sveavägen 1 E. Du kommer att mötas av personal från Finnvedsbostäder som släpper in max två personer i taget, har du sällskap med dig kommer de att få vänta utanför dörren. Se till att hålla avstånd till övriga personer som väntar på att bli insläppta.

Vill du undvika att besöka oss när det är som mest folk rekommenderar vi att lämna in dina nycklar någon dag innan 1 februari eller mellan 08.00-09.00 den 1 februari.

Om du har milda symptom på luftvägsinfektion (såsom hosta, feber, snuva, halsont) och/eller tillhör en riskgrupp ber vi dig att lämna dina nycklar i brevinkastet vid Finnvedsbostäders huvudkontor, lägg nycklar och städbesiktning i ett kuvert och märk med ert lägenhetsnummer, eller be en anhörig eller vän att lämna in dina nycklar. Det samma gäller om du önskar att lämna in nycklarna i förtid när kundtjänst inte är bemannat.

Det är viktigt att du har med pappret med städbesiktningen underskriven av den nya hyresgästen, om inte kan det medföra debitering för städning. 

Har du tillfälligt hyrt ut i andra hand till den kommande hyresgästen måste ni fylla i en blankett och lämna in till oss innan det börjar att gälla.

Om du flyttar in gäller följande:

Nycklarna hämtas i kundtjänst på Sveavägen 1 E tidigast 13.00 tisdag den 1 februari. Du kommer att mötas av personal från Finnvedsbostäder som släpper in max två personer i taget, har du sällskap med dig kommer de att få vänta utanför dörren. Se till att hålla avstånd till övriga personer som väntar på att bli insläppta. 

Vill du undvika komma när det är som mest folk rekommenderar vi dig att komma efter klockan 14.00 den 1 februari eller någon av efterföljande öppna dagar.

Om du har milda symptom på luftvägsinfektion (såsom hosta, feber, snuva, halsont) och/eller tillhör en riskgrupp ber vi dig att be en anhörig eller vän att hämta dina nycklar. De måste ha med sig en fullmakt underskriven av dig samt din och sin egen legitimation. Det är tacksamt om ni också meddelar oss detta via mejl eller telefon.

Har du flyttat in tidigare genom tillfällig andrahandsuthyrning måste du komma till oss för att kvittera om nycklarna från den avflyttande hyresgästen till dig. 

Tänk på att planera din flytt i god tid.