Aktuellt

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Nov 02 (1)

ÅRETS GRANNE 2023

Vi är stolta att presentera Brynhild Strömberg som vinnaren av Årets Granne 2023. Tillsammans med nomineraren Angela, överraskade vi Brynhild med ett välförtjänt diplom och ett presentkort för en trevlig middag och biobesök för två.

Brynhild är en älskad granne i sitt bostadsområde, och hennes engagemang har inte gått obemärkt förbi. Angela Schoenmaker nominerade henne med följande motivering:

”86 år fyllda och Vråens egen husmor. Hon lånar alltid ut en hand när det behövs. Värnar om miljön som ingen annan. Pysslar både i miljöhus och gemensamhets ytor, här är alltid rent. En riktig krutgumma som är mer aktiv och engagerad än de flesta. Hon kommer från hårda förhållanden på en liten ö. Flyttade till Sverige för kärleken. Bodde innan i hem utan vatten och el. När hon landade i Finnvedsbostäder så sa hon att det var höjden av lyx. Tänk rinnande varmt vatten, elspis, tvättstuga. Än idag tycker hon det är lyx. Hon är årets granne!”

Vi är oerhört tacksamma för Brynhilds närvaro i kvarterets gemenskap och för hennes dedikation till både sina grannar och miljön!

Ett stort tack till alla er fantastiska grannar för era hjärtliga nomineringar till vår tävling "Årets granne". Det värmer våra hjärtan att se att det bor så många underbara människor i våra bostäder. Att välja en enda vinnare var en nästintill omöjlig uppgift, så vi lät tärningen avgöra denna gång!