Aktuellt

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Jan 08

Enkelt att anmäla sig för E-faktura

Nu kan Finnvedsbostäder hjälpa dig att anmäla dig för E-faktura. Det är bara att skriva ut och fylla i blanketten och lämna in den till vår kundtjänst så ansluter vi dig.

E-faktura är en digital fakturalösning som gör det möjligt för dig som hyresgäst hos Finnvedsbostäder AB att få dina hyresavier levererade digitalt direkt till din internetbank. Fakturan kommer månadsvis och gör det möjligt för dig som hyresgäst att se och godkänna din hyresbetalning direkt i din internetbank.

När Finnvedsbostäder aviserar skickas din hyresavi digitalt till din bank. När du sedan loggar in på din internetbank ser du att du fått en ny hyresavi från Finnvedsbostäder som väntar på ditt godkännande.

På din internetbank kan du se din hyresavi, tidigarelägga betaldatumet, ändra betalbelopp (endast efter överenskommelse med Finnvedsbostäder) samt godkänna hyran för betalning. Alla hyresavier sparas i två år på din internetbank.

Fördelar med E-faktura  

  • Du får fakturan snabbare än om den skall levereras i pappersformat.
  • Du kan se och betala din hyra även när du är bortrest.
  • Du kan tidigarelägga din hyresbetalning om du vill betala innan förfallodatum.
  • Du bidrar till en bättre miljö genom att välja bort pappersfakturan.
  • Du kan se dina hyror två år tillbaka i tiden då de lagras på din internetbank.

Att vara ansluten till E-faktura är kostnadsfritt och du kan avsluta E-fakturan när du vill, antingen genom att kontakta Finnvedsbostäder eller genom att kontakta din bank.

Har du fler frågor kring E-faktura eller betalning av din hyra, kontakta kundtjänst på 0370-48400