Aktuellt

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Dec 15

Ska du flytta in eller ut i januari?

Viktig information kring din flytt.

Den 1 januari infaller på en lördag vilket innebär att inlämning och utlämning av nycklar sker måndagen den 3 januari.

Om du har milda symptom på luftvägsinfektion (såsom hosta, feber, snuva, halsont) och/eller tillhör en riskgrupp ber vi dig att lämna dina nycklar i brevinkastet vid Finnvedsbostäders huvudkontor, lägg nycklar och städbesiktning i ett kuvert och märk med ert lägenhetsnummer, eller be en anhörig eller vän att lämna in dina nycklar. Det samma gäller om du önskar att lämna in nycklarna i förtid när kundtjänst inte är bemannat.

Har du tillfälligt hyrt ut i andra hand till den kommande hyresgästen måste ni fylla i en blankett och lämna in till oss innan det börjar att gälla.

Om du flyttar ut gäller följande:

Nycklar och städbesiktningspappret ska lämnas in senast 10.00 måndag den 3 januari i kundtjänst på Sveavägen 1E. Det är viktigt att du har med pappret med städbesiktningen underskriven av den nya hyresgästen, om inte kan det medföra debitering för städning. Önskar du lämna in nycklarna i förtid när inte kundtjänst är bemannat kan nycklar och städbesiktning lämnas i brevinkastet vid Finnvedsbostäders huvudkontor. Lägg nycklar och städbesiktning i ett kuvert och märk med ert lägenhetsnummer.

Om du flyttar in gäller följande:

Nycklarna hämtas i kundtjänst på Sveavägen 1 E tidigast 13.00 måndagen den 3 januari.

Om du har milda symptom på luftvägsinfektion (såsom hosta, feber, snuva, halsont) och/eller tillhör en riskgrupp ber vi dig att be en anhörig eller vän att hämta dina nycklar. De måste ha med sig en fullmakt underskriven av dig samt din och sin egen legitimation. Det är tacksamt om ni också meddelar oss detta via mejl eller telefon. Har du flyttat in tidigare genom tillfällig andrahandsuthyrning måste du komma till oss för att kvittera om nycklarna från den avflyttande hyresgästen till dig.

Tänk på att planera din flytt i god tid.