Aktuellt

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Sep 03

Vi söker en vikarierande marknadskoordinator/uthyrare

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag och Värnamos största hyresvärd. Genom vårt stora fastighetsbestånd har vi kapaciteten att erbjuda en variation av bostäder med möjlighet att möta individuella önskemål och krav på boende. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrning, förvaltning, fastighetsskötsel och underhåll. Finnvedsbostäder står för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande. Målet är att underlätta för hyresgästen och alltid leverera bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv.

Marknadskoordinator/uthyrare, vikariat, heltid 

Dina arbetsuppgifter

Finnvedsbostäder söker nu efter en marknadskoordinator/uthyrare för ett längre vikariat pga. föräldraledighet. I rollen som marknadskoordinator/uthyrare ingår du i marknadsteamet som hanterar marknad, uthyrning och kundtjänstfrågor. Rollen som marknadskoordinator innebär att du ansvarar för att planera, driva och genomföra våra kommunikations- och marknadsprojekt. Som uthyrare arbetar du med varierande uppgifter där du är hyresgästens kontaktperson och du är med i hela uthyrningsprocessen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som marknadskoordinator:

  • Uppdatera och bevaka Finnvedsbostäders webbplats och sociala medier.
  • Skapa informationsmaterial för våra hyresgäster.
  • Skapa marknadsföringsmaterial och säkerställa att det överensstämmer med företagets mallar och ramverk.
  • Skapa innehåll till företagets kundtidning.
  • Stötta kollegor i kommunikationsfrågor.
  • Deltagande inför och under företagsevenemang såsom kampanjer, visningsdagar, invigningar, mässdeltagande etc.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som uthyrare:

 • Hantera uthyrning av bostäder och lokaler enligt företagets uthyrningspolicy.
 • Samverka över avdelningar inom uthyrnings- och boendeprocessen.
 • Behjälplig i kundtjänst vid behov med besök, telefon och infomail.

Din profil

Vi tror att du har arbetat med marknadsföring och kommunikation tidigare eller har relevant utbildning och är iväg ut i arbetslivet. Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet och InDesign samt inom digital utveckling och kommunikation. När det gäller kommunikationsstrukturen är den under uppbyggnad i företaget och vi ser gärna en person som kan vara med att bidra till vår utveckling. Det är meriterande, men inget krav med kunskaper i WCAG och tillgänglighetskrav på webb. Även om du inte har all erfarenhet som krävs för tjänsten är det viktigaste för oss att du har viljan och engagemanget att lära dig. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är en person som gärna tar eget ansvar, är självgående i ditt arbete och driver processer vidare. Du har ett strukturerat arbetssätt men kan samtidigt vara flexibel och anpassa dig till ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs samt uppskattar att jobba i team. Då tjänsten innebär många olika kontaktytor både internt och externt krävs att du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med andra. Varmt välkommen med din ansökan

Kontakt:  I denna rekrytering samarbetar Finnvedsbostäder AB med FindMood. Har du frågor gällande tjänsten hör gärna av dig till ansvarig rekryterare på FindMood Sanna Thituson, 070-23 63 925. Du ansöker på www.findmood.se, senast 29 september.