Kvarter Rönnbacken

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Kvarter Rönnbacken (ej klar)

Kvarter Rönnbacken

Livskvalitet i Bredaryds nya hyresrätter

Den som drömmer om att bo bekvämt i en modern och tillgänglig bostad och samtidigt ha nära till hela Bredaryds utbud av butiker, restauranger och aktiviteter har goda förutsättningar att trivas här.

Kvarter Rönnbacken är ett rökfritt boende där hyresgästerna kan ge både sig själva och sina barn en rökfri miljö. Allt är skapat för att underlätta din vardag - för att du ska kunna njuta mer av livet.

Fakta Rönnbacken

  • Adress: Klockaregårdsvägen 17 A-G, Bredaryd
  • Antal bostäder: 7
  • Antal rum: 2 rok
  • Yta: 52,5 kvadratmeter
  • Hyra: /mån inkl. värme. Varmvatten och hushållsel tillkommer.
  • Inflyttning: 1 april 2022

Uthyrning

Lägenheterna publiceras här på hemsidan den 30 oktober och kommer vara publicerade till 14 november första rundan. Om lägenheterna inte hyrs ut i första rundan kommer de att publiceras likt våra andra lägenheter en gång i veckan.

Ljusa och välplanerade hem

Bostäderna i kvarteret Rönnbacken är ljusa, välplanerade och tillgänglighetsanpassade. Lägenheterna har grått linoleumgolv, fräscha vita väggar och ljusa fönsterbänkar i natursten. Kök och badrum är utrustade för att ge en bra basstandard. Köket är ett stilrent, vitt kök från Ballingslöv med kromade handtag för ett modernt intryck. Den mörkgrå laminatbänkskivan är svagt mönstrad vilket ger liv och djup åt köket. Det är även förberett för möjligheten att installera sin egen diskmaskin. Badrummet har olika grå plastmatta på väggar och golv med installerad golvvärme, rundade duschväggar och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. 

Mer information om materialval och inredning går att läsa i vårt projektblad.

Om området

I det byggda kvarteret Rönnbacken bor du med närhet till det mesta. Rönnbacken ligger i centrala delarna av Bredaryd och du hittar bibliotek, matbutik och bygdegården bara ett stenkast från kvarteret. 

Kvarter Rönnbacken är ett rökfritt boende boende. Rökfria boenden efterfrågas eftersom många hyresgäster ser det som en stor fördel att kunna ge både sig själva och sina barn en rökfri miljö. Ett rökfritt boende innebär att utöver lägenheterna är även gemensamma ytor, parkeringsplats och uteplatser rökfria utrymmen. 

Bredaryd erbjuder ett lugnt och tryggt samhälle med närhet till naturens grönska och med goda pendlingsmöjligheter till såväl Värnamo som Gislaved och Halmstad. Här finns även ett aktivt föreningsliv med gym, biograf och en sportplan. Med cykelavstånd från samhället når du den fina badplatsen vid Annebergssjön med bryggor, omklädningsrum och grillplatser. Det finns gott om både aktivitet och avkoppling i Bredaryd.